lunes, 12 de marzo de 2012

OTRA ORQUESTA SINFONICA PROFESIONAL EN UN BRETE POR CULPA DE NUESTROS INCULTOS POLITICOS: O NOS SUBLEVAMOS LOS AFICIONADOS O NOS QUEDAMOS SIN CONCIERTOS. ANIMO AMIGOS MUSICOS. ESTAMOS CON VOSOTROS Y A MUERTE.



    • jueves
    • 17:00 - 18:00
  • Plaça de Cort, Palma
  • TOTS AMB L´ORQUESTRA SIMFÒNICA DE BALEARS

    El Govern va proposar una reducció del 10% del pressupost de l´Orquestra per l´any 2012; amb aquest retall lorquestra es veu obligada a fer uns seriós esforç per a continuar amb la seva tasca, però el Consell i l´Ajuntament volen augmentar aquest retall fins al 37% i 32%, respectivament. Si és així, l'Orquestra Simfònica de Balears no podrà desenvolupar la seva activitat habitual, no només per no poder sustentar la infraestructura que requereix una orquestra simfònica, com són ara la contractació de solistes i directors, desplaçaments, transport, ... sinó també per no poder pagar les nòmines dels treballadors.

    És per tot això que els treballadors de l´Orquestra hem convocat un concert protesta, el pròxim dijous dia 15 a les 17 hores, a la Plaça de Cort, amb el lema “TOTS AMB L´ORQUESTRA SIMFÒNICA DE BALEARS, TOTS AMB LA CULTURA”.

    El motiu pel que es convoca aquest concert reivindicatiu és per aconseguir que Ajuntament i Consell equiparin el seu pressuposts al del Govern, ja retallat de per si. Demanam a totes les persones que vulguin donar suport a la cultura balear i estiguin en contra de les retallades que venguin a aquest concert.

    http://www.facebook.com/events/146644952125473/

    Hellín a 12 de Marzo de 2.012.


No hay comentarios: