viernes, 8 de febrero de 2013

EN CATALUNYA MUSICA EL ROMANTICO 1 DE BRAHMS EN DIRECTO POR EL GRAN RUDOLF BUCHBINDER ACOMPAÑADO DE UNA ORQUESTA DE LUJO CONDUCIDA POR EL DIRECTOR MAS PAVO DEL CIRCUITO Y DOY FE QUE LO ES PORQUE LO VI DIRIGIR EN VIVO EN EL VILLEGAS UN MEMORABLE SIBELIUS. LES ACONSEJO SINTONICEN ESTA MAGNIFICA EMISORA DE MUSICA CULTA Y LES GARANTIZO QUE SE LES PASARAN LAS TARDES EN UN SANTIAMEN.


www.catmusica.cat

En directe!

Divendres 8, a les 20:00h


Rudolf Buchbinder
Catalunya Música transmet el concert del virtuós pianista austríac Rudolf Buchbinder des de Frankfurt

Envia un comentari

El divendres 8 de febrer, a les vuit del vespre, Catalunya Música connectarà amb el Gran Auditori de l'Antiga Òpera de Frankfurt per oferir en directe el concert de l'aclamat pianistaRudolf Buchbinder i l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Frankfurt, dirigida per Paavo Järvi. Interpretaran el Concert per a piano n.1op. 15, de Johannes Brahms i la Simfonia n.1 en do menor, d'Anton Bruckner.

El virtuós pianista austríac Rudolf Buchbinder està considerat un dels millors intèrprets de l'escola alemanya romàntica. Tot i que té un repertori molt ampli, és aclamat per les seves interpretacions de Schubert iBeethoven. La seva predilecció per la música del compositor de Bonn la va demostrar enregistrant totes les seves sonates, unes obres que, per cert, també ha tocat arreu del món.

Buchbinder, convidat pels festivals i les orquestres més rellevants del món, va debutar als deu anys al Musikverein de Viena. És un pianista que posa èmfasi en un estudi meticulós de les fonts musicals. Posseeix 35 edicions completes de les Sonates de Beethoven, a més d'una copiosa col·lecció de partitures autògrafes, primeres edicions i documents originals.

En aquesta ocasió, el podrem sentir interpretant un dels pilars del repertori, elConcert per a piano n.1 op. 15 del compositor alemany Johannes Brahms.

L'última obra del concert serà la Simfonia n.1 en do menor del compositor austríac Anton Bruckner

No hay comentarios: